22 de gener 2007

OFEREIXES ELS ARTICLES, JOAN FERRAN?

Ai, l'amic Joan FERRAN. Avui fa referència -al seu article de l'e-noticies- a l'entrevista a l'Artur MAS que ahir publicava La Vanguardia. No en parlaré de l'entrevista. No m'interessa. I tampoc del què diu en FERRAN de l'entrevista. Només parlaré d'un matís de l'article d'en FERRAN que el retrata i retrata, de retruc, al PSC de Barcelona. No en va, en Joan FERRAN n'és el primer secretari.

Diu en FERRAN "ahir Artur Mas afirmava en una entrevista concedida -o sol·licitada- a La Vanguardia", i continua centrant-se en allò que ell vol destacar de l'entrevista.


Fixeu-vos. Per en FERRAN hi ha la possibilitat que l'entrevista a l'Artur MAS no fos demanada per La Vanguardia -i concedida per en MAS-, sinó que fos el mateix MAS qui la sol·licités. És evident que en Joan FERRAN vol deixar entreveure que al secretari general de CDC ja no li demanen entrevistes i que, si vol sortir, no li queda més remei que sol·licitar-les.

Quin personatge!! Si d'ell depengués, és clar, ni pagant les entrevistes sortiríem als diaris la gent d'Unió o Convergència!!

Joan FERRAN, l'entrevista que l'AVUI feia el dissabte a José MONTILLA era concedida o sol·licitada?
O bé, els teus articles a l'e-noticies..., te'ls demanen o els ofereixes?