25 d’abril 2007

IL·LUSIÓ, FORÇA I AMBICIÓ

Amb aquestes paraules acabava ahir al vespre la seva intervenció al debat de TVE1 en Jordi HEREU.
El problema sorgeix quan qui ja és Alcalde de la ciutat per mètode digital vol vendre "il·lusió, força i ambició" amb un posat esgotat, avorrit, conformista i conservador, que és el que va vendre ahir en Jordi HEREU.


Davant d'un Xavier TRIAS que en tot moment va donar respostes a cada una de les qüestons plantejades, i que es va oferir com a líder per a la ciutat, ens vam trobar amb un ja alcalde sense més idees que l'anar tirant, sense més il·lusions que les seves personals, sense més força que la que dóna ser alcalde sense haver passat per les urnes.

Davant d'un Xavier TRIAS que tenia molt clar què pot oferir i què vol oferir als barcelonins i barcelonines ens vam trobar amb un Jordi HEREU amagat, superat per les circumstàncies, que va defugir en tot moment el debat i es va refugiar en les intervencions -molt més clares i incisives- de la Imma MAYOL.

En Jordi PORTABELLA, que va començar amb una frase memorable "Estem vivint un canvi de paradigma a la humanitat...", s'ha limitat a parlar del planeta i de com els barcelonins i barcelonines ens hi interrelacionem... Tot un bany d'il·lusió, també.

Només en Xavier TRIAS ha parlat del què preocupa la gent, i només ell ha apuntat solucions. Només ell, a hores d'ara, es mereix ser Alcalde.