14 de juliol 2005

SOBRE LES LLARS D'INFANTS

Escriu la Judith Carreras, de Barcelona, una carta al director al diari AVUI, el 13 de juliol, en la què ens parla de les bondats del departament d’Educació i dels ajuntaments en relació a les llars d’infants i l’increment de noves places i, de passada, de les maldats de l’oposició de Convergència i Unió.

No vull entrar en el parany de definir qui és el bo i qui és el dolent perquè, primer, seria entrar en un terreny que no ens duria enlloc i, segon, l’educació dels nostres fills i filles no s’ho mereix. En tot cas, si l’anterior govern no ho va fer prou bé, per això és ara a l’oposició. I l’actual govern és govern precisament per tal d’intentar fer-ho millor.

Dit això, i en relació al comentari al seu comentari en relació a què les llars d’infants són de titularitat municipal i, pertant, en els ajuntaments recau la responsabilitat de crear places noves i mantenir les existents, molt em temo, Sra. Carreras que, en tot cas pel que fa a Barcelona, caldrà esperar un canvi de govern a la ciutat després de les darreres declaracions de la regidora d’educació Marina Subirats, en la que manifestava que això de la manca de places a les llars d’infants s’acabaria quan “es tornés a posar de moda tenir els fills a casa”. Ja ho veu, Sra. Carreras, no es tracta tant de QUI fa o deixa de fer, sinó de QUÈ es fa o es deixa de fer.