29 d’octubre 2007

LA VISITA DE MR. MARSHALL


Diu La Vanguardia -i d'altres diaris també he vist que anaven en la mateixa línia a les seves portades- que el gest de ZAPATERO de visitar ahir per sorpresa les obres del TAV és positiu.

Sincerament, no crec que sigui tant positiu. Altra cosa és com es percebi. O com ens el vulguin fer percebre.

No es tracta, senyors RAJOY, senyor MAS, d'anar-hi un dilluns a les 8.00h., del matí. Prou feina hi ha, aleshores, com per anar a emprenyar.

Però anar-hi un diumenge al matí és com anar-hi per la nit.

A més a més resulta que la visita es concreta el dia abans per la nit entre el president ZAPATERO i el president MONTILLA.

Com és que a cap mitjà li ha cridat l'atenció que la gent amb qui es va creuar el presidente li diguessin "ánimo, presidente!", "ganaremos las elecciones!", "eres el mejor presidente!"?

Ningú es planteja el fet que en MONTILLA i els alcaldes de la zona són tots del PSC, el partit d'en ZAPATERO, que la visita es fa en diumenge, pel matí, que la gent amb qui es creua no fa més que alabar-lo, a ell que és el responsable del desastre? Ningú no pensa que potser l'aparell del PSC ha muntat una gran operació de propaganda? Ningú no ho pensa i, a continuació, s'indigna?

Repeteixo, no es tractava de portar-lo a les 8 del matí del dilluns. Perquè no es tracta que llinxin el president del Govern.

Es tracta que no ens vulguin prendre el pèl, uns (el PSC-PSOE), i que no ens ho empassem tot sense un mínim sentit crític (mitjans de comunicació!!!).