31 d’octubre 2007

SOBRE QUI VA FER LES DETENCIONS I SOBRE QUI SEMBLA QUE LES VA FER

Abans ho hagués escrit, no?

Avui en RAJOY ha reclamat la paternitat de les detencions de les persones que avui han estat jutjades en relació als atemptats de l'11-M. Avui!! Fa quatre anys que els van detenir! I s'han passat quatre anys intentant fer-nos creure que a l'atemptat hi havia tingut alguna cosa a veure ETA. Però, en canvi, ells mateixos, no van detenir ni un sol membre d'ETA en relació als atemptats. Van fer el que havien de fer. Detenir els implicats. I els implicats no eren d'ETA.

És el que deia abans. Sorprenentment, han preferit cavar-se un esvoranc i ensorrar-s'hi, enlloc de vanagloriar-se de que gràcies a ells tota aquesta llarga llista de gent han estat jutjats per l'Estat de dret.

Tant encegats estaven amb el tema d'ETA, que li han regalat a RODRIGUEZ ZAPATERO el discurs que avui ha fet, en defensa de l'Estat de Dret, quan de fet el seu Govern el que ha fet ha estat observar la feina de la justícia, perquè la feina que corresponia al Govern -la detenció dels criminals- ja havia estat feta pel mateix -heus aquí l'esquizofrènia- que mantenia el discurs de l'autoria d'ETA.