20 de febrer 2008

CARAM, CARAM, AMB L'ESQUERRA

Fem una mica de memòria... La candidatura d'en DURAN -per cert, ben tornat!- fa unes setmanes, per Nadal, va llençar un vídeo en el que, per un instant, es veia un diari llençat a la paperera i on es podia llegir una notícia que deia "Un magribí no vol que la seva fill de 7 anys faci gimnàs a l'escola". El vídeo va aixecar polseguera, i des de l'esquerra d'aquest país, en especial l'esquerra que s'autodenomina verda, es va acusar en DURAN gairebé de crims contra la humanitat.

Demanava de fer memòria perquè després de veure el vídeo que ha preparat Izquierda Unida de cara a les properes eleccions generals, i que es pot veure al YouTube, el vídeo d'en DURAN sembla de fireta, la veritat.

En el marc de Second Life, aquest espai de vida virtual, un ciutadà rep una visita d'una persona que recorda el perfil del president RODRÍGUEZ ZAPATERO, amb un ram de roses ben vermelles, i al so d'una cançó de Pimpinela. Figura que s'està denunciant que el candidat del PSOE, ara que s'acosten les eleccions, fa veure que és més d'esquerres del que realment és. El ciutadà fa fora en ZP de males maneres, li pren el ram de roses i les trepitja, i es beu tota l'ampolla que acompanyava a les roses. Enmig del deliri cala foc a casa seva, on es pot veure una fotografia de la família reial i un diploma en Medi Ambient a nom de Mariano RAJOY i signat pel seu cosí, i una fotografia del Sant Pare.

El personatge que vol fer veure que és en ZP torna en sí i aconsegueix salvar la vida del ciutadà, treient-lo al carrer. Després, torna a entrar a la casa en flames i salva també les fotografies i el diploma.

Mentrestant, un noi que recorda en LLAMAZARES, amb una samarreta blanca i el logotip vermell d'IU sembla com si sentís que hi ha una urgència que el reclama i deixa la gent amb la què s'estava prenent un cafè -virtual- i surt corrents cap a la casa en flames. Quan hi arriba hi ha les fotos per terra, el ciutadà inconscient i en ZP assegut a les escales, com lamentant-se de tot el que ha passat.

Què fa en LLAMAZARES? Primer treu un encenedor i cala foc a les fotografies -recordem: família reial, Mariano RAJOY i Sant Pare-. Després posa el ciutadà a una ambulància. I després es dirigeix a ZP i li mostra una capsa que sembla de medicaments. A la capsa hi posa "Izquierdina". Tot seguit apareix en ZP amb un embut a la boca, i l'embut ple a rebentar de pastilles vermelles, i en LLAMAZARES que s'allunya tranquilament.

Ja he vist com la premsa més dretana i conservadora s'ha afanyat a destacar que el LLAMAZARES virtual ha cremat fotografies del Rei, d'en RAJOY i del Sant Pare. Detall lleig, lleig. Denunciable. Molt denunciable.

Hi ha, però, un altre detall igualment lleig i denunciable però, a més a més, tremendament perillós. Perquè un pot entendre que la familia reial, en RAJOY i el Sant Pare -en un entorn virtual- representen els valors antagònics a Izquierda Unida i que, creuant totes les línies vermelles, no han tingut més llums que escenificar d'aquesta manera que no els agrada ni la família reial, ni en RAJOY ni el Sant Pare.

Però el fet d'agafar el candidat socialista i fer-li empassar un paquet sencer de pastilles -ni que fossin aspirines seria mortal de necessitat, si no fóssim a un món virtual- "izquierdinas" ens defineix qui són aquests que es diuen defensors de tots els drets. Són el pitjor del pitjor. Són dogmàtics fins a "matar", virtualment, el candidat que sense ser dels seus els és més proper de tot l'espectre electoral espanyol.

Ja veureu, però, que no passarà res. Com que el vídeo és en un món "virtual" ventilaran la polèmica dient que la dreta no té sentit de l'humor. I com que ningú destacarà el fet de l'assassinat/suïcidi d'en ZAPATERO al mateix vídeo, tots tan tranquils. Prenguem nota, però, de com són aquests que van dient si en DURAN és o no homòfob, xenòfob i demés bestieses. En DURAN i Convergència i Unió respecten sempre tothom, i no se'ns acudirà mai de fer un vídeo, ni que sigui virtual, cremant anarquistes, inmigrants o militants del partit comunista. Però ja se sap, els dolents som nosaltres.