20 de febrer 2008

QUÈ US HAVIA DIT?

En LLAMAZARES ha demanat disculpes pel vídeo a Second Life. L'honoraria, sino fos perquè mentre demana disculpes aprofita per defensar el contingut del vídeo.

En qualsevol cas, l'he encertada. Sabeu quina ha estat una de les primeres reflexions d'en LLAMAZARES després de demanar disculpes? "Es un lenguaje virtual, no real". No ha dit allò de que hi ha qui no té sentit de l'humor, però sí que ha dit que el que la seva formació volia transmetre era que "es una fuerza firme frente a la derecha". En el fons, segueixen sent comunistes a l'estil STALIN. Qui no pensa com ells ha de ser depurat. I punt i final.

Hi ha, però, una reflexió, la darrera que fa en LLAMAZARES, sobre la què estic plenament d'acord, i d'altres vegades ja ho he reflectit així en aquest bloc. Ha lamentat el líder comunista que "los medios hayan dedicado más papel y más imagen a esta producción difundida en YouTube que al programa electoral. Esto demuestra los obstáculos y barreras que tiene una fuerza política para hacer campaña electoral normal y la sensibilidad freaky que tienen los medios de comunicación a ciertas campañas virtuales".

Totalment d'acord. Des d'Unió Democràtica crec que podríem compartir fil per randa aquestes paraules de LLAMAZARES. A nivell personal estic plenament convençut que el PSC tenen tant interioritzada aquesta reflexió que no fan res per modificar l'estat de coses -tant progressistes ells- i s'hi han adaptat del tot. Ells, el PSC, han dissenyat tota la campanya com si fos campanya informal. És a dir, no hi ha diferència entre la campanya formal i la informal. Heu sentit alguna proposta de la candidata CHACÓN? No. Ara, sí que hem vist les matrioskes, el perfum "eau du PSC", i ara l'slogan de campanya "Si tu no hi vas, ells tornen", i les caricatures de RAJOY, ACEBES i ZAPLANA... Freaky, però no hi haurà cap mitjà que ho critiqui amb força.