15 de febrer 2008

S'AGAFA ABANS A UN MENTIDER....

Ja diu la dita que abans s'agafa a un mentider que a un coix... Llegiu, si teniu la oportunitat, l'entrevista a RODRÍGUEZ ZAPATERO que publica avui El Periódico. Li van preguntant pel dèficit d'infrastructures que ha patit i pateix Catalunya, i ell argumenta que a Catalunya ara s'estan renovant instal·lacions que feia més de 30 anys que ningú no tocava i que, quan acabi tot plegat, ja explicaran des de quan aquestes infrastructures estaven instal·lades sense tenir el degut manteniment. Déu n'hi dó! Després d'haver sentit durant quatre anys que el dèficit d'infraestructures que pateix Catalunya era degut al Govern del PP i al pacte que el PP havia mantingut amb CiU, ara resulta que feia més de 30 anys que ningú hi feia res, a les infraestructures catalanes.

Tenint en compte que es tracta d'un àmbit competencial de l'Estat -pertant, no poden dir que la culpa és dels 23 anys dels governs de Jordi PUJOL-, resulta que ara ens reconeix que els Governs del PSOE amb GONZÁLEZ i també els de la UCD de SUÁREZ i CALVO SOTELO tampoc no van invertir el que calia a Catalunya. No era tot, pertant, culpa del PP d'AZNAR. Primera mentida.

Segona mentida. Una mica més avall, davant el caos a Rodalies i el seu mal estat, ZAPATERO diu que les obres de l'AVE i els seus recorreguts, així com la majoria d'obres que s'han estat fent, ja se les va trobar aprovades per administracions anteriors i algunes fins i tot licitades. Però no havíem quedat que el PP no havia fet res? Home! Si ara li hem de fer cas, com a mínim, havia aprovat unes determinades obres i fins i tot n'havia licitat algunes!!!

Torno al principi: abans s'agafa a un mentider que a un coix. Menteixen més que no mengen. Ja ho he dit altres vegades.