18 de gener 2008

SOBRE EL PREU DE LA VIVENDA I LA MINISTRA CHACÓN

Llegeixo al diari que la ministra CHACÓN anuncia que els preus de la vivenda a Espanya han crescut al mateix nivell de l'IPC, com si fos un triomf de la seva gestió... I ho enfoca el diari "amic" (EL PERIODICO) com si això vulgués dir que els preus dels pisos no faran encarir, enguany, el cost de la vida.

Però què s'ha pensat, aquesta noia, que som ximples? Els sous augmenten en funció de la previsió de creixement de l'IPC que fa el Govern, i el Govern (d'Espanya) ha fet una previsió de creixement d'un 2%! Els preus, l'IPC, han crescut un 4,25%. I els preus de la vivenda han crescut un 4.8%.

Repeteixo: que s'han cregut que som tontos? Ja m'ho responc: els socialistes es pensen que som tontos. El ministre d'Economia diu que la inflació puja per les propines (no em crec que ho pugui dir sense posar-se vermell), i la ministra de Vivenda pretén fer-nos creure que una mala notícia (els preus de la vivenda pugen per sobre de la mitjana de preus i, també, el doble del que pujaran els sous) és una bona notícia que hem d'aplaudir.