22 de juliol 2008

ENCARA QUEDA RADKO MLADIC...


Em llevo amb la notícia de la detenció de Radovan KARADZIC, acusat de crims de guerra durant el conflicte a l'antiga Iugoslàvia a principis dels anys 90.

És, sens dubte, una gran notícia. Ara passarà a disposició del Tribunal Internacional de La Haia i serà jutjat per tots els seus crims. La justícia és lenta. I si la justícia és internacional ho és encara més. Però amb la detenció de KARADZIC es demostra que encara que lent, el seu pas és implacable, i que qui la fa mai pot acabar vivint descansat perquè sempre acabarà caient a sobre d'ell el pes de la llei.

Mort MILOSEVIC i detingut KARADZIC ara només ens queda MLADIC.

1 comentari:

Aina ha dit...

Realment és una noticia important i crec que doblement, per una part el fet que han detingut a Radovan KARADZIC (feia molts anys que estava en recerca) i per l'altra, com bé dius la jústicia encara que lenta sempre arriba.
El més curiós d'aquest cas és on i com estava amagat, era "invisible", es va muntar una nova personalitat alternativa fent una de les millors estràtegies d'evasió. "Si vols que realment no et trobin no fugis, aliat amb el teu enemic -transforma't-"