31 d’octubre 2008

BARACK OBAMA


Vídeo de campanya de Barack OBAMA.

2 comentaris:

Red Zeppelin D3 ha dit...

És una farsa que no segeueix res diferent del que ha estat el mateix sistema polític. Després de fer-se veure davant de grans multituds de persones, i ara que està al poder condemni a la presó a persones que hagin fet "graffitis" socialistes i soviètics en un lloc privat; quan realment formen part d'una ideologia diferent que el capitalisme ha manipulat per mantenir el poder.

Què va passar quan va pujar Zapatero?? No va donar primer imatge i, des de quan governa, ha seguit fent lo mateix que el PP o CiU però amb unes altres paraules? Doncs, amb Obama, passa igual. És del partit del Clinton; i volen aconseguir el mateix objectiu però de maneres diferents.

La gent que creu que Barack Obama sigui una esperança o salvació, estan enganyats per una de les trampes del capitalisme.

Anònim ha dit...

És una farsa. Després de parlar per multituds de gent, com fins i tot indígens, acabi on està i amenaci a presó a gent per fer graffities soviètics o socialistes en un espai privat; si juga del mateix sistema que el Bush o el McCain però de maneres diferents... Totes les paraules han estat només espectacle.
També volen la globalització o el petroli, la privatització dels serveis... mentre que els serveis públics i de la societat són realment necessaris i els que ha d'usar la gent, enlloc de fer negoci.

A sobre la gent es creu que és una esperança.
Crec que amb ell no s'hi pot ni s'hi podrà confiar...
Mentre no surti el Maider, que és ecologista, la cosa seguirà igual de negra.